Valg af pumpe

Værd at vide

Pumpen skal være din”bedste ven” i de kommende år, så tag dig god tid til at vælge.

Hvad er vigtigt for netop dig, når du skal vælge pumpe?

Der findes flere forskellige mærker af insulinpumper, og ikke alle tilbyder lige mange funktioner eller alle de moderne funktioner. En insulinpumpe har en brugstid på fire år. Derfor er det ekstra vigtigt, at du fra starten vælger den rigtige pumpe. Glem ikke at overveje, om der er nogle nye funktioner, du kunne tænke dig at prøve i de kommende fire år.

  • Vil jeg kunne bruge CGM (kontinuerlig glukosemåling)?
  • Førsteklasses support – er det vigtigt for mig?

Vi lancerer snart vores nye pumpe. Læs mere her.

Pumpen skal hjælpe dig med at optimere din behandling. Det gælder både bedre sygdomskontrol (sænkning af HbA1c) og bedre livskvalitet – både lige nu og lidt længere frem i livet. Gode og stabile blodsukker værdier skaber forudsætninger for en bedre livskvalitet. Derfor er det vigtigt at vælge en pumpe, der er moderne og giver høj præcision. Det betyder, at du kan tilpasse behandlingen til netop dine behov og føle dig tryg ved, at pumpen leverer den dosis, du har programmeret. Det gør Animas Vibe. Hos Rubin Medical betyder det meget for os, at du som Animas-bruger skal føle dig tryg med din pumpe. Derfor tilbyder vi dig akut 24-timers pumpesupport døgnet rundt. Vi gør gerne det dér lidt ekstra, og vi sætter altid kundens behov først.

Pumpen skal være din ”bedste ven” i flere år fremover, så brug god tid på at træffe dit valg. Tal gerne med dit diabetesteam om, hvad der passer netop til dig.