Der er intet der forandres for vores brugere når Animas stopper med at sælge insulinpumper

Animas har nu meddelt, at de kommer til at stoppe med at sælge insulinpumper, også i Europa. I Skandinavien vil Rubin Medical fortsat være Animas / Johnson & Johnsons eksklusive partner, og vi bevarer derfor ansvaret for alle, der bruger Animas Vibe.

Vi fortsætter selvfølgelig med at give dig den bedst mulige service døgnet rundt. Leverancen af tilbehør til Animas pumper vil fortsat være førsteklasses som altid. Du vil derfor kunne fortsætte med at bestille fra os, og vi opretholder alle garantiforpligtelser.

For vores brugere betyder nyheden altså ingen ændring.

 

Har du spørgsmål: Send os en e-mail på info­_dk@rubinmedical.se eller ring til vores kundesupport: 70275220  hverdage 8-16.

Ønsker du at vi kontakter dig?

* Angiver obligatoriske felter

Jeg tillader at Rubin Medical kontakter mig for at lytte til mine spørgsmål og forklare hvilke forskellige løsninger Rubin Medical kan tilbyde. Jeg ønsker ligeledes at modtage information om produkter fra Rubin Medical i fremtiden. Jeg forstår at før Rubin Medical må kontakte mig i ovennævnte, behøver de nogle personlige oplysninger, herunder navn og kontaktoplysninger. Jeg bekræfter, at jeg er over 18 år, og jeg er enig i, at mine personlige oplysninger må anvendes af Rubin Medical med det ovenfor beskrevne formål: Jeg forstår, at jeg ikke skal at give mit samtykke, men hvis jeg ikke giver mit samtykke, vil Rubin Medical ikke kunne kontakte mig. Jeg forstår, at jeg til enhver tid kan trække eller opdatere mit samtykke ved at kontakte Rubin Medical via e-mail eller telefon.