Introduktion

Introduktion af
Eversense® XL langtids CGM

Systemet til kontinuerlig glukosemåling

Eversense® XL er den seneste og mest unikke nyhed indenfor kontinuerlig glukosemåling (CGM). Den minimale sensor placeres under huden på overarmen. Du behøver kun at få skiftet sensoren hver 6:e måned, og dermed undgå afbrydelser i målingerne hver uge som med andre systemer. Du behøver heller ikke at gå med en bestemt modtager, da al information er let tilgængelig på din smartphone, tablet eller Apple Watch. Du får beskeder i appen og ved vibration direkte på kroppen. Med Eversense® XL kan du løbende følge dine glukoseværdier, og samtidig føle dig fri og tryg.

Nøjagtighed og sikkerhed, du kan stole på

Eversense® XL er et veludviklet system, der giver glukosedata uafbrudt og opretholder målepræcisionen i hele sensorens 180-dages periode.

180 dages sensor

180 dages sensor
Læs mere…
Smartsender
Læs mere…
Brugervenlig app
Læs mere…

Med Eversense® XL behøver du kun skifte sensor hver 6:e måned. Den minimale sensor placeres i overarmen og indsættes og udskiftes hurtigt og nemt af din diabetes sygeplejerske eller læge under lokalbedøvelse. Sensoren måler kontinuerligt glukoseniveauerne i vævsvæsken.

Smartsender med vibrationsalarm

Måleværdierne fra sensoren sendes hvert femte minut til den på- og aftagelige sender, som er fastgjort på armen med dobbeltklæbende plaster. Den vibrerer ved episoder med hypo- og hyperglykæmi, selv når din mobil ikke er i nærheden. Du kan også vælge at få en forudsigende besked, hvis den aktuelle tendens viser, at en begivenhed med højt eller lavt glukoseniveau sandsynligvis vil opstå.

Alle oplysninger i en brugervenlig app

Fra senderen sendes sensorværdierne til Eversense® appen, som du downloader. Der vises dine glukoseværdier, tendenser og beskeder. Appen giver også beskeder ved de målværdier du har indtastet. Du har adgang til resultater, tendenser, kurver, diagrammer og beskeder når som helst og hvor som helst – og kan handle i tide – for maksimal tryghed og sikkerhed.

Kompatibel med Diasend

Eversense® XL er kompatibel med Diasend, hvor du kan dele information om dine glukoseværdier med dit behandlerteam, selv mellem besøg.