Hjælp og support

24-timers support

Teknisk pumpesupport: åbent døgnet rundt, året rundt: 70 275 220

Vi tilstræber udelukkende at tilbyde førsteklasses produkter sammen med den bedst mulige service døgnet rundt. Vi stræber efter at være det mest trygge valg, når det gælder behandlingen af diabetes. Vi har hjertet med i vores arbejde, og vi sætter altid kundens behov først. Det kan være svært at leve med diabetes, og vi ved, at det påvirker mange af livets dagligdags situationer. Derfor tager vi os tid til at svare på dine spørgsmål, når du kontakter os.

Hvordan vil du gerne have svar på dine spørgsmål?

Du kan ringe, maile, læse her på hjemmesiden eller måske endda komme ind til os på kontoret, som du finder i Malmø (Limhamn). Det er vores mål, at du får et hurtigt svar, så du kan føle dig tryg og sikker.

Vi anstrenger os altid lidt mere!

Företagsbild Hbg aug 16

Ønsker du at vi kontakter dig?

* Angiver obligatoriske felter

Jeg tillader at Rubin Medical kontakter mig for at lytte til mine spørgsmål og forklare hvilke forskellige løsninger Rubin Medical kan tilbyde. Jeg ønsker ligeledes at modtage information om produkter fra Rubin Medical i fremtiden. Jeg forstår at før Rubin Medical må kontakte mig i ovennævnte, behøver de nogle personlige oplysninger, herunder navn og kontaktoplysninger. Jeg bekræfter, at jeg er over 18 år, og jeg er enig i, at mine personlige oplysninger må anvendes af Rubin Medical med det ovenfor beskrevne formål: Jeg forstår, at jeg ikke skal at give mit samtykke, men hvis jeg ikke giver mit samtykke, vil Rubin Medical ikke kunne kontakte mig. Jeg forstår, at jeg til enhver tid kan trække eller opdatere mit samtykke ved at kontakte Rubin Medical via e-mail eller telefon.