Spørgsmål & svar

Her har vi samlet nogle spørgsmål og svar. Har du nogle spørgsmål som ikke findes med på listen kan du sende dem på e-mail til os

 

Hvor ofte bør man skifte reservoirlåg og batterilåg?

Reservoirlåget og batterilåget skal skiftes en gang hvert halve år. Hvis det er nødvendigt skal man skifte oftere (fx hvis du ofte svømmer med pumpen.)

Er Animas insulinpumpen vandtæt, så jeg kan svømme og samtidig have pumpen på mig?

Animas insulinpumpen kan klare at  være på 3,6 meters dybde i op til 24 timer. Så du kan godt svømme og samtidig have pumpen på dig.

Hvilke er de mest brugte infusionssæt til Animas Vibe?

Det er Inset II og Inset 30. Inset II er et 90-graders sæt, hvor plastkanylen går ret ind. Inset 30 er et 30-graders set, hvor plastkanylen går ind i en vinkel på 30 grader.

 

 

Hvilke infusionssæt kan man anvende til Animas Vibe?

Man kan anvende alle typer infusionssæt der er på markedet, og som har en standard Luerlock fatning.

Kan man låne en pumpe i ferien, når man skal ud at rejse, og hvad koster det?

Vi låner omkostningsfrit en pumpe ud til de, som har en Animaspumpe og opfylder kriterierne som du kan finde nærmere beskrevet i låneansøgningen. For at kende behovet, beder vi dig henvende dig i god tid inden rejsen. Bestilling sker ved at udfylde en låneansøgning her på hjemmesiden, under fanen “Bestil, hjælp og support” – > Feriepumpe .

Hvad menes der med 24-timers service?

Har du behov for akut teknisk pumpesupport, for at kunne fortsætte med at få tilført insulin, kan man altid ringe til Rubin Medical.

Hvor finder jeg nummeret til 24-timer service?

Telefonnummeret står på bagsiden af pumpen. Nummeret er: 70 275 220