Virksomhedspræsentation

Rubin Medical er specialister i diabetes – fremfor alt type 1. Hver dag hjælper vi mennesker i Sverige, Danmark og Norge med at lev et godt live med sin diabetes. Vi gør det ved at tilbyde førsteklasses værktøjer og den bedste service som er til rådighed 24 timer i døgnet. Vores kundeservice er enestående.

Et af vores vigtigste produkter er Animas Vibe insulinpumpen. Det er et teknisk hjælpemiddel med meget høj ydeevne og med mulighed for at forbinde Dexcom CGM-teknologi for kontinuerlig glukose måling. Animas indgår i Johnson & Johnson Koncernen og vi er stolte af at være en eksklusiv distributør i Skandinavien.
Et andet hovedprodukt er det fritstående CGM-system Eversense. Det er det eneste system til langtids CGM i verden. Senseonics har valgt os som partner for Eversense i Sverige, Norge og Danmark.

Vi vil snart lancere vores nye pumpe, Tandem t: slim X2, læs mere her!

Som bruger får du det bedste fra begge verdener: den mindre virksomheds personlige service og sikkerheden sammen med kvaliteten og konstant udvikling som kendetegner en global virksomhed. Rubin Medical AB har hovedkontor i Malmø. Vi er en del af det svenske børsnoterede Indutrade AB.

Företagsbild Hbg aug 16