Rubin Medical søger en Launch Manager inden for diabetes CGM

 Launch Manager diabetes CGM

Rubin Medical AB er en virksomhed inden for medikoteknik, der har specialiseret sig i diabetes. Rubin Medical AB, som har hovedkontor i Limhamn, Malmø, er en del af den svenske børsnoterede koncern Indutrade AB og har aktuelt 25 medarbejdere og omsætter for cirka 200 millioner svenske kroner. www.rubinmedical.se

Rubin Medical er eneforhandler af insulinpumpen Animas Vibe, de tilhørende infusionssæt Inset II og Inset 30 og desuden Dexcom CGM-teknologien til kontinuerlig glukosemåling. Producent af insulinpumpen er amerikanske Animas, der på sin side er en del af Johnson & Johnson-koncernen. Animas er globalt førende inden for udvikling af insulinpumper, og Dexcom er globalt førende inden for CGM.

Rubin Medical tilstræber udelukkende at tilbyde førsteklasses produkter sammen med den bedst mulige service døgnet rundt. Vi stræber efter at være det mest trygge valg, når det gælder behandlingen af diabetes. Vi har hjertet med i vores arbejde, og vi sætter altid kundens behov først.

 

Rubin Medical er i stærk vækst i Skandinavien med det eksisterende produktsortiment. Amerikanske Senseonics har udviklet et unikt, implanterbart system til kontinuerlig glukosemåling. Det betyder, at patienten hele tiden kan følge sit blodsukkerniveau i en app på mobiltelefonen. Markedet for CGM (Continous Glucose Monitoring) er i rivende udvikling og forventes inden for få år at være op imod en milliard SEK værd i Sverige.

Rubin Medical og Senseonics har indledt et samarbejde, der indebærer, at Rubin bliver de første i verden, der lancerer produktet. Rubin Medical AB søger netop nu en person, der skal have ansvaret for lanceringen og den fortsatte indtrængning på markedet.

Dine vigtigste arbejdsopgaver indebærer at:

  • Forberede og gennemføre lanceringen af Senseonics implanterbare CGM-system i Sverige og derefter i Norge og Danmark.
  • Udvikle stærke kontakter med vigtige klinikker og specialister inden for diabetesområdet.
  • Forstå klinikkens aktiviteter i detaljer og formå at integrere produktet i behandlingsprogrammet.
  • Blive ”superbruger” med tiden, dvs. ekspert i anvendelse.
  • Samarbejde med leverandøren og sammen med denne videreudvikling produkt og brugervenlighed.
  • Samarbejde – i første omgang internt med forretningsudviklingschefen, VD og Medical Liaison Manager og derefter med hele organisationen. Indledningsvis vil funktionen rapportere til forretningsudviklingschefen og være placeret i Limhamn.

Kvalifikationer og erfaring
Den rette kandidat til stillingen har en solid erfaring fra medikoteknik- eller lægemiddelbranchen. Måske arbejder du i dag som KAM eller produktchef i marken, men også anden baggrund kan være relevant. Erfaring med produktlancering og diabetesområdet vil gøre dig meget kvalificeret. Du er en kommunikativ, selvkørende og lydhør person, der trives i en dynamisk, uprætentiøs og voksende organisation med højt tempo. Du har en ægte interesse i din kunde og kan se mulighederne for salg og har let ved at finde og skabe kontakter med både kollegaer og kunder. Det er væsentligt, at du har gode svenske og engelske sprogkundskaber.

Ansøgning
I denne rekrutteringsproces samarbejder vi med Interactive Executive Search. Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen eller ønsker at vide mere, kan du kontakte Camilla Lohman på 0709-55 07 07. Du skal maile din ansøgning til: camilla.lohman@interactivesearch.se. Da interviewene vil foregå løbende, beder vi dig om, at du indsender dit CB snarest muligt – dog senest den 7. juni.