Vi lancerer en ny insulinpumpe – Tandem t:slim X2

Rubin Medical bliver distributør af insulinpumpe fra Tandem Diabetes Care

 – lancerer den populære t:slim X2 i Skandinavien

 

Rubin Medical har indgået aftale med amerikanske Tandem Diabetes Care Inc., og Rubin Medical bliver dermed distributør af t:slim X2, markedets eneste insulinpumpe med touchskærm. Det er samtidig den eneste pumpe, der kan opdateres med nye funktioner via computeren. Aftalen gælder hele Skandinavien, der bliver det første marked uden for USA, hvor Tandem lanceres.

Animas meddelte for nylig, at de ophører med at sælge insulinpumper. For fortsat at kunne tilbyde et produkt i topklasse henvendte vi os derfor til den anden store aktør inden for insulinpumper, Tandem Diabetes Care, Inc. i USA. Til forskel fra konkurrenterne tilhører de ikke en større koncern, men beskæftiger sig udelukkende med udvikling og fremstilling af insulinpumper.

Vi kan vælge blandt de bedste
– Som uafhængig virksomhed kan vi frit vælge blandt de bedste produkter og de bedste leverandører i hele verden, siger Rubin Medicals adm. dir. Karl-Johan Öhman. Som den første virksomhed i verden lancerer vi nu Tandem uden for produktets amerikanske hjemmemarked.

– Vi har længe ledt efter en mulighed for at etablere os uden for USA, siger Tandems øverste direktør, Kim Blickenstaff. Rubin Medicals’ succes inden for insulinpumper i Skandinavien, og den support, de yder til både patienter og det sundhedsfaglige personale, gør dem til den perfekte partner for os.

Nummer et blandt brugerne i USA
Tandem t:slim X2 har en touchskærm, der gør produktet utrolig brugervenligt, og så er det hurtigt og let at opdatere med nye funktioner via computeren. Pumpen er desuden kompatibel med CGM-sensoren Dexcom G5, der indeholder den nyeste CGM-teknologi til kontinuerlig glukosemåling. t:slim X2 har 70.000 brugere i USA, og uvildige undersøgelser viser, at produktet har været nummer et blandt brugerne lige siden lanceringen.* Arbejdet med den CE-mærkning, der er påkrævet ved salg inden for EU, er igangsat.

 

Kontaktperson for yderligere oplysninger:

* dQ&A USA Diabetes Connections Surveys, 2013-2016

 

Om Rubin Medical:

Det tryggeste valg inden for diabetesbehandling
Rubin Medical er specialister i diabetes – først og fremmest type 1 – og arbejder med diabeteshjælpemidler i Sverige, Danmark og Norge. Vores produkter er altid i verdensklasse, uanset om det er insulinpumper eller kontinuerlig glukosemåling, CGM. Vi tilbyder desuden også tilbehør, bæresystemer og penkanyler. Produkter i topklasse er dog kun fundamentet for vores møde med kunderne. Vores egentlige opgave er at bidrage til et bedre liv og en tryggere hverdag for både brugere og pårørende samt for det sundhedsfaglige personale. Det er jo netop i mødet med det enkelte menneske, at vi virkelig kan gøre en forskel. Derfor er Rubin Medicals kundesupport også åben døgnet rundt. Vi kombinerer en dyb teknisk og medicinsk viden med et stort engagement for alle, der har brug for os, til at leve et godt liv med deres diabetes. Rubin Medical AB har hovedkontor i Malmø. Vi er en del af det svenske, børsnoterede Indutrade AB.

www.rubinmedical.dk

 

Om Tandem Diabetes Care, Inc:

Relentless innovation and revolutionary customer experience
Tandem Diabetes Care, Inc. is a medical device company dedicated to improving the lives of people with diabetes through relentless innovation and revolutionary customer experience.  The Company takes an innovative, user-centric approach to the design, development and commercialization of products for people with diabetes who use insulin. Tandem manufactures and sells the t:slim X2™ Insulin Pump, the only pump capable of remote feature updates using a personal computer, now available with Dexcom G5® Mobile CGM integration, and the t:flex® Insulin Pump, the first pump designed for people with greater insulin requirements.        Tandem is based in San Diego, California.

www.tandemdiabetes.com