En ny langtidssensor
giver dig fuld kontrol
over dine værdier

Det vigtigste
Langtidssensor

Langtidssensor

Nøjagtighed og sikkerhed, du kan stole på. Sæt på plads selv i fysisk aktivitet og måler løbende glukoseniveauer i op til 180 dage.

Smartsender

Smartsender

Måleværdierne fra sensoren sendes hvert femte minut til superlys og aftagelig transmitter.

Brugervenlig app

Brugervenlig app

Se dine resultater, tendenser, kurver, diagrammer og advarsler når og hvor som helst.


Introduktion af Eversense® XL-sensor med lang levetid

Systemet til kontinuerlig glukosemåling

Eversense® XL er den seneste og mest unikke nyhed indenfor kontinuerlig glukosemåling (CGM). Den minimale sensor placeres under huden på overarmen. Du behøver kun at få skiftet sensoren et par gange om året, og dermed undgå afbrydelser i målingerne hver uge som med andre systemer. Du behøver heller ikke at gå med en bestemt modtager, da al information er let tilgængelig på din smartphone, tablet eller Apple Watch. Du får beskeder i appen og ved vibration direkte på kroppen. Med Eversense® XL kan du løbende følge dine glukoseværdier, og samtidig føle dig fri og tryg.

Nøjagtighed og sikkerhed, du kan stole på

Eversense® XL er et veludviklet system, der giver glukosedata uafbrudt og opretholder målepræcisionen i hele sensorens livstid.

Ny 602 algoritme giver øget nøjagtighed
Den nye 602 algoritme giver dig en øget ydeevne igennem hele sensorens levetid og nøjagtighed, når du allermest har brug for det – i hypoglykæmisk interval.

180 dages sensor

Med Eversense® XL behøver du kun skifte sensor et par gange om året. Den minimale sensor placeres i overarmen og indsættes og udskiftes hurtigt og nemt af din diabetes sygeplejerske eller læge under lokalbedøvelse. Sensoren måler kontinuerligt glukoseniveauerne i vævsvæsken.

Smartsender med vibrationsalarm

Måleværdierne fra sensoren sendes hvert femte minut til den på- og aftagelige sender, som er fastgjort på armen med dobbeltklæbende plaster. Den vibrerer ved episoder med hypo- og hyperglykæmi, selv når din mobil ikke er i nærheden. Du kan også vælge at få en forudsigende besked, hvis den aktuelle tendens viser, at en begivenhed med højt eller lavt glukoseniveau sandsynligvis vil opstå.

Alle oplysninger i en brugervenlig app

Fra senderen sendes sensorværdierne til Eversense® appen, som du downloader. Der vises dine glukoseværdier, tendenser og beskeder. Appen giver også beskeder ved de målværdier du har indtastet. Du har adgang til resultater, tendenser, kurver, diagrammer og beskeder når som helst og hvor som helst – og kan handle i tide – for maksimal tryghed og sikkerhed.

Kompatibel med Diasend

Eversense® XL er kompatibel med Diasend, hvor du kan dele information om dine glukoseværdier med dit behandlerteam, selv mellem besøg.

Eversense® XL
langtids-CGM

Sådan fungerer det

Eversense® XL CGM-systemet er baseret på en innovativ fluorescens teknologi indkapslet i en lille sensor, der måler glukose i interstitial væsken under huden. Sensoren sender trådløst glukose data til Smartsenderen, der bæres på overarmen, over det sted, hvor sensoren er placeret. Smartsenderen beregner den aktuelle glukoseværdi sammen med den retning, hvor værdien er på vej, hvor hurtigt den ændres, og hvis glukoseværdien forventes at overskride de forudindstillede lave og høje målværdier. Data og beskeder sendes til mobilappen, der viser værdier, mønstre og information, der hjælper dig med at holde dig inden for målværdierne.


Eversense® XL-sensor med lang levetid

Ikke nødvendigt at udskifte sensoren hver uge

I modsætning til andre glukosesensorer er Eversense® XL-sensoren beregnet til at blive implanteret under overarmens hud. Der er ingen dele af sensoren der stikker gennem hudoverfladen.

Sensoren er indkapslet i et biokompatibelt materiale og anvender patenteret fluorescerende, glukoseindikerende polymerteknologi til måling af glukose i vævsvæsken. Måling fremsendes derefter til Smart Transmitteren. Måling og visning af glukoseværdierne foretages automatisk uden at brugeren skal gøre noget.

Egenskaber og funktioner

 • Sensoren måler i op til 180 dager – sensoren behøver ikke skiftes ugentligt
 • Indsætning og fjernelse på sygehuset tager normalt cirka 5 minutter

 • Helt implanteret, der er ingen del af sensoren der stikker gennem huden
 • Eversense® XL CGM-systemet, med den nye 602-algoritme, har vist et MARD på 9,4% over 180 dage.
  Reference: Aronson, et. Al., Mundtlig præsentation på ADA 2018.

*Over 4,2 mmol/L (75 mg/dL)

Det er så nemt at
holde styr på
værdierne nu!
Annika Stråth Roslund

Med Eversense XL behøver
jeg kun at skifte sensor
to gange om året
Annika Stråth Roslund


En anden type af
sender – smart

Aftagelig og genopladelig

Den lille smartsender bæres på overarmen og oplader trådløst sensoren for at aktivere glukosemålingerne. Smartsenderen modtager glukosedata fra sensoren og beregner glukoseværdien. Glukoseværdien overføres derefter af smartsenderen til Eversense® mobilappen.

Vibrerende beskeder på kroppen ved lave eller høje værdier

Beskeder gives i din mobil, men også som vibrerende beskeder direkte på kroppen  fra smartsenderen, selvom du ikke har din mobil i nærheden.

Egenskaber og funktioner

 • Oplader sensoren og beregner glukose aflæsningerne
 • Det eneste CGM-system med en aftagelig smartsender – ingen sensor, der går til spilde, når senderen fjernes
 • Det eneste CGM-system med hudvenlig dobbeltklæbende plaster, der skiftes dagligt
 • Genopladeligt batteri, et års garanti
 • Bluetooth LE-kommunikation
 • Vandtæt

Øjeblikkellig information
– Eversense®-mobile app

Aflæsninger direkte på din smartphone

Eversense®-appen bruges sammen med en kompatibel mobilenhed til at modtage og vise sensorens glukosedata fra Eversense® XL-smartsenderen. Du får nem adgang til glukosemålinger i realtid, og der er ikke behov for at bære en separat modtager. Ud over at se din nuværende glukoseværdi hvert femte minut viser appen også, hvordan dit glukoseniveau bevæger sig, og hvor hurtigt det ændres, så du kan træffe dine forholdsregler hurtigt og trygt.

 

Få besked, inden du når dine grænseværdier

Få besked, inden du når dine grænseværdier

Et hurtigt overblik over tid inden for målværdien

Et hurtigt overblik over tid inden for målværdien

Se dine glukoseværdier for de sidste syv dage, opsummeret i et linjediagram for at hjælpe dig med at finde mønstre over dagen

Se dine glukoseværdier for de sidste syv dage, opsummeret i et linjediagram for at hjælpe dig med at finde mønstre over dagen

Tilpas beskedlyd

Tilpas beskedlyd

Nogle gange opstår der situationer, hvor du måske har behov for at indstille andre glukoseindstillinger, end du normalt bruger. F.eks., når du er syg eller skal træne intensivt. Der kan du oprette en midlertidig profil. Når tiden udløber, vil dine standardindstillinger automatisk blive genoptaget.

Midlertidig profil

Nogle gange opstår der situationer, hvor du måske har behov for at indstille andre glukoseindstillinger, end du normalt bruger. F.eks., når du er syg eller skal træne intensivt. Der kan du oprette en midlertidig profil. Når tiden udløber, vil dine standardindstillinger automatisk blive genoptaget.

Eversense® er også tilgængelig som app til Apple Watch. Med et blik på dit håndled kan du let og hurtigt se, hvordan dine værdier er

Apple Watch

Eversense® er også tilgængelig som app til Apple Watch. Med et blik på dit håndled kan du let og hurtigt se, hvordan dine værdier er

Eversense®
Kompatible enheder*

EVERSENSE® CGM APP†

EVERSENSE® DMS SYSTEM

iOS (10.0 og senere)

iPhone 5S, SE, 6, 6+,6S, 6S+ 7, 7+,8, 8+, X, XS, XS Max, XR, iPad Mini (Retina), iPad Air (Retina), iPod Touch generation 5 och 6

N/A

Android Lollipop (5.0 og senere)

LG – G2, G4, G5, Nexus 5, V20, G8 ThinQ, V35 ThinQ, V40 ThinQ

Asus – Nexus 7, Zenfone 4

Motorola – Nexus 6, Moto E5, Moto G5

Sony** – Xperia XA, XA1, Z3, Z2, XZ, XZs, Z5 Compact, E5, T3

Samsung – Tab 4 7.0, Note 3, Note 4, Note 8, Note 9, S5, S5 mini, S6, S6 Edge, S6 Edge+, S7, S7 Edge, S8, S8+, S9, S9+, S10, S10+, A3, A5 2017, A6, A7, J3, J3 Pro, J5, J6, J7, J7 Prime, J7V

HTC – One M8, U11

Huawei – Y6, Mate 20 X, Mate 20 Pro, Mate 20 Lite, P smart 2019, Honor 6A, Honor 6A Pro, Honor 7X, Honor 9, Honor 9 Lite, Honor View 10, Nexus 6P, P8, P8 Lite, P9, P9 Lite, P9 Lite Mini, P10, P10 Lite, P20, Nexus 6P.

Google – Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL, Pixel 3, Pixel 3a, Pixel 3a XL, Pixel 3XL

Alcatel – Pixi 4-6

Fan – Fantec Boogy

Nokia – Noka 6.0

One Plus – 6T

Xiaomi – Redmi Note 6 Pro, Mi 9

N/A

Kropsbåret udstyr

Apple Watch Series 1, 2, 3, 4 (40 mm & 44 mm)

N/A

Browser

N/A

Internet Explorer (11 og senere), Google Chrome (68 og senere), Firefox (61 og senere), Safari (10.1 og senere)

Sprog

Hollandsk, engelsk, tysk, italiensk, norsk, svensk, rumænsk, fransk, dansk, finsk, spansk, polsk, tjekkisk

Hollandsk, engelsk, tysk, italiensk, norsk, svensk, rumænsk, fransk, dansk, finsk, spansk, polsk, tjekkisk

* Kan ændre sig. Besøg denne side regelmæssigt for at finde opdateringer.
** Sony Xperia Z3 Compact og Z2 Compact er ikke kompatible enheder.
Klick her för att verifiera vilken iOS version du har.
BEMÆRK: Kun de ovennævnte enheder er kompatible med Eversense® CGM appen. Enheder, hvis fabrikatnavn ikke præcist er som nævnt ovenfor, betragtes som ikke kompatible enheder.

Krav til browser
Internet Explorer (9 og senere)
Google Chrome (41 og senere)
Firefox (38 og senere)
Safari (5.0.6 og senere)
Til klientcomputere med Windows 7, 8, 10

Eversense®
Data Management System
(DMS)

Du kan uploade glukoseværdier til Eversense® DMS fra din Eversense® mobile app uden brug af kabel. Programmet gemmer data og tilbyder en række rapporter for at vise tendenser og mønstre over tid.1

Når du downloader og installerer Eversense® mobilappen, opretter du en sikker konto, der muliggør automatisk synkronisering af Eversense® CGM-data fra din mobilenhed til Eversense® DMS-applikationen.

For at logge ind skal du bruge samme brugernavn og adgangskode, som du brugte til at oprette din konto, da du installerede Eversense®-mobilappen.

Klik på WWW.EVERSENSEDMS.COM for at logge in

Eversense® XL er kompatibel med Diasend
Hvis du er vant til at bruge Diasend som datahåndteringssystem, fungerer dette også fint med Eversense® XL. Du kan dele information om dine glukoseværdier med dit behandlerteam, selv mellem besøg.

KONTAKT OS

Vi er her for at hjælpe dig, kontakt os venligst