Feriepumpe Animas

Skal du til udlandet?

Der er vigtigt for os, at du får en tryg og afslappende rejse og at du, uanset hvad der sker, kan fortsætte din insulinpumpebehandling. Du kan som Animasbruger låne en ekstra Animaspumpe helt omkostningsfrit ved kortere udenlandsrejser (maks. 2 uger). Ved længere rejser tilbyder vi en anden løsning og du bedes kontakte os.

Det er vigtigt, at der stadig er garanti på din pumpe. Er du usikker på dette, hjælper vi gerne med at kontrollere det for dig. (Garantiperioden er 4 år regnet fra faktureringsdatoen for pumpen.)

Du bestiller en feriepumpe, ved at udfylde de obligatoriske felter i formularen og godkender vilkårene. Vi skal senest have din bestilling senest 2 uger før din afrejse. Under højsæsonen kan vi ikke garantere, at vi kan tilgodese alle ansøgninger. Modtagne ansøgninger behandles efter ”først til mølle” princippet.

Lånepumpen sendes til dig, så du modtager den før afrejse. Det er vigtigt, du returnerer pumpen så hurtigt som muligt efter hjemkomst, da pumpen skal udlånes til en anden pumpebruger. Der er i kassen med feriepumpen vedlagt en frankeret svarlabel, som skal anvendes ved returnering af pumpen. Det er vigtigt, du anvender denne, da det sikrer at returneringen foregår som pakkepost, hvor vi har mulighed for at spore pakken. Returpakken skal afleveres på et posthus. Du SKAL anmode om en kvittering fra posthuset på, at pumpen er indleveret til forsendelse til os. Gem kvitteringen som bevis på, at du returnerede pumpen.

Du er velkommen til at kontakte vores kundesupport 70 27 52 20, hvis du har spørgsmål.

Vi på Rubin Medical ønsker dig en rigtig god og sikker ferie!

KONTAKT OS

Vi er her for at hjælpe dig, kontakt os venligst