Persondataforordning

1. Persondataforordningen omfatter

1.1 Nedenfor beskrives hvordan Rubin Medical ApS, CVR-nr. 31 76 86 08, med adresse Box 30044, 200 61 Limhamn, (“Rubin Medical”, “os” eller “vi”) beskytter og behandler personlige oplysninger.

1.2 Beskyttelse af personlige oplysninger prioriteres af os. Det er vigtigt for os at beskytte dine personlige data og sørge for, at vores behandling sker korrekt og lovligt.

1.3 Denne persondataforordningen forklarer, hvilke typer personlige oplysninger vi komme til at behandle, og i hvilket omfang vi behandler disse. Vi redegøre ligeledes for vores behandling af personlig oplysninger samt de valg og rettigheder, du har i relation til dette. Vi beder dig    omhyggeligt at gennemgå vores persondataforordning, for at få en forståelse for de regler.

1.4 Bemærk venligst, at denne persondataforordning er gældende for behandling af personlig oplysninger, for hvilke Rubin Medical er persondataansvarlig for. Det betyder at vi er ansvarlige for håndteringen og behandlingen af dine personlige oplysninger. Det betyder ligeledes at du skal henvende dig til os hvis du har spørgsmål eller kommentarer, eller hvis du ønsker at anvende nogen af de rettigheder, du har i forhold til vores håndtering af dine personlige oplysninger.

2. Personlige oplysninger som behandles

2.1 Vi vil komme til at håndtere følgende personlige oplysninger, som tilhøre dig som patient

(a)                       navn;

(b)                       adresse;

(c)                        E-mail;

(d)                       telefonnummer; samt

(e)                       oplysninger du giver i dine kontakter med os

2.2 Vi vil komme til at håndtere følgende personlige oplysninger, som tilhøre dig som kontakt person i sundhedsvæsnet

(a)                       navn;

(b)                       E-mail;

(c)                        telefonnummer; samt

(d)                       Oplysninger om din arbejdsgiver , dennes adresse og din titel

2.3 Vi vil komme til at håndtere følgende personlige oplysninger, som tilhøre dig som ansat hosvores samarbejdspartner

(a)                       navn;

(b)                       E-mail;

(c)                        telefonnummer; samt

(d)                       Oplysninger om din arbejdsgiver , dennes adresse og din titel

2.4 Derudover kommer vi til at behandle følgende personlige oplysninger, som tilhøre dig, der kontakter os via hjemmesiden (og ikke inkluderet i punkt 2.1-2.3 ovenfor):

(a)                       navn;

(b)                       E-mail;

(c)                        telefonnummer; samt

(e)                       oplysninger du giver i din kontakt med os

3. Formålet med behandlingen og juridisk forpligtelser

3.1 Personlige oplysninger som tilhøre dig som patient som håndteres i markedsførings formål a vores produkter og tjenester samt dertil hørende relateret information til dig. Behandlingen  er baseret på dit samtykke.

3.2 Personlige oplysninger, der tilhøre dig som kontaktperson i sundhedsvæsnet behandles med det formål at opretholde forretningsforbindelser, foretage kundeundersøgelser, ministrere kontrakter med din arbejdsgiver, organisere træningskurser, herunder informationsrelaterede møder samt markedsføre vores produkter og tjenester. Behandling til disse formål sker på grundlag af vores berettigede interesse i at udføre persondataforordningen.

3.3 Personlige oplysninger, der tilhøre dig som medarbejder hos en af vores samarbejdspartnere, behandles med det formål at opretholde forretningsforbindelser og forvalte aftaler med din arbejdsgiver. Behandling til disse formål sker på grundlag af vores  berettigede interesse i at udføre persondataforordningen.

3.4 Personlige oplysninger som tilhøre dig som kontakter os via hjemmesiden behandles med  det formål at vende tilbage til dig. Behandlingen er baseret på dit samtykke.

4. Opbevaring af personlige oplysninger

4.1 Vi opbevarer personlige oplysninger, der tilhøre dig som patient eller som kontakter os via  hjemmesiden, så længe vi har dit samtykke til at behandle disse personlig oplysninger. Data,  der vedrører dig, der kontaktede os via hjemmesiden, gemmes imidlertid i højst et år fra den   sidste kontakt.

4.2 Vi opbevarer personlige oplysninger , der tilhøre dig som kontaktperson i sundhedsvæsenet eller som medarbejder hos en af vores samarbejdspartnere, så længe det er nødvendigt for  at opfylde formålet med behandlingen. Hvis vi bliver informeret om, at din stilling som relevant kontakt til din sundhedsudbyder eller partner ophører, bevarer vi kun de personlige oplysninger, som vi har brug for at administrere aftaler med din arbejdsgiver (eller tidligere arbejdsgiver).

4.3 Vi behandler personlige oplysninger, så længe og i det omfang, vi er forpligtet til at gøre  dette i henhold til gældende lov.

4.4 I det omfang dine personlige oplysninger ikke længere er nødvendige for at opfylde behandlingen, eller af en eller anden grund ikke længere tilladt, vil dataene blive  anonymiseret eller slettet.

5. Modtager

Vi kan videregive dine personlige oplysninger til vores personoplysninger rådgivere, f.eks. Virksomheder, der leverer hosting-tjenester eller andre IT-tjenester og cloud services. I sådanne tilfælde indgås kontraktaftaler om personlige oplysninger, som sikrer, at dine personlige oplysninger kun behandles i overensstemmelse med denne persondataforordning.

6. Dine rettigheder

6.1 Du har ret til at få en bekræftigelse på, hvorledes vi behandler personlige oplysninger vedrørende dig og i så fald at få adgang til disse personlige oplysninger, samt informationer om vores  håndtering af af dine personlige oplysninger.

6.2 Du har ret til at få unøjagtige personlige oplysninger om dig korrigeret af os uden unødig forsinkelse. Du har også ret til at supplere ufuldstændige personlige oplysninger i nogle tilfælde under hensyntagen til formålet med behandlingen.

6.3 Du har ret under visse omstændigheder at få dine personlige oplysninger slettet af os, for eksempel, hvis personlige oplysninger ikke længere er nødvendige for at opfylde det eneste formål med at indsamle eller behandle personlig oplysninger, der behandles ulovligt.

6.4 Du har ret til at kræve, at vi begrænser behandlingen af dine personlige oplysninger i visse tilfælde. For eksempel, hvis du bestrider rigtigheden af personlig oplysninger, kan du kræve, at vi begrænser behandlingen af dem i den tid det tager for os at kontrollere, om oplysningerne er korrekte.

6.5 Du har ret til at protestere mod behandlingen af dine personlige oplysninger, der er baseret på Rubin Medical’s berettigede interesse. Om dette sker, skal vi påvise overbevisende berettigede grunde, der vejer tungere end dine interesser, rettigheder og friheder for at fortsætte behandlingen.

6.6 Du har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personlige oplysninger, hvad angår behandlingen af direkte markedsføring. I en sådan indsigelse behandler vil vi ikke længere dine personlige oplysninger til dette formål.

6.7 Du har ret under visse omstændigheder at få de personlige oplysninger, du givet til os, som er i et elektronisk format, som er meget udbredt. Du har ret til at overføre disse data til en anden registeransvarlig (dataportabilitet).

7. Tilæg og ændringer

Vi kan komme med tilføjelser eller ændringer til denne fortrolighedspolitik. Hvis vi gør det, vil vi offentliggøre den opdaterede politik på vores hjemmeside. Såfremt dette sker, vil vi bed dig om at  læse den opdaterede persondataforordning.

8. Kontakt os

For at opdatere, tilrette eller slette information, som vi har om dig, eller gøre brug de rettigheder som tilhøre dig, er du velkommen til at kontakte os på info@rubinmedical.dk.

Denne persondaforordning glæder fra og med den 15 Mars 2018

KONTAKT OS

Vi er her for at hjælpe dig, kontakt os venligst