Tandem t:slim X2
Designet til fremtiden

Den eneste insulinpumpe med opdateret software og touchscreen i farve.


Designet til
fremtiden

Tandem t:slim X2 er markedets første insulinpumpe med opdaterbar software. Du kan nemt downloade systemforbedringer og få adgang til kommende funktioner som Basal-IQ og Control-IQ, så du ikke risikerer, at din nye insulinpumpe bliver umoderne. I stedet for at vente på at skifte til en helt ny pumpe opdaterer du din t:slim X2 med den nyeste teknologi via din computer i samråd med din klinik.

Tandem t:slim X2 giver dig unikke muligheder for at optimere insulintilførslen efter dine personlige forudsætninger og behov. Pumpen tilfører insulin i små doser kontinuerligt døgnet rundt (basaldosis) præcis på samme måde som en rask bugspytkirtel. I din personlige profil kan du nemt indstille basaldosis, insulinfølsomhed, kulhydratratio og blodsukkermål. Du kan lægge op til seks forskellige profiler ind i pumpen, og i hver profil kan du have op til 16 forskellige tidssegmenter. Det betyder, at du kan finjustere din insulinbehandling til alle situationer.

Unikke fordele:

 • Opdaterbar software
 • Insulinpumpen har altid den nyeste teknologi

Designet til
brugeren

En insulinpumpe skal være så intuitiv, at den automatisk bliver brugt korrekt. Tandem t:slim X2 er designet med netop brugervenlighed i fokus og har bl.a. en overskuelig og selvinstruerende touchscreen i farver, næsten som en smartphone eller tablet. Pumpen er ikke større end et kreditkort, og trods al den teknik pumpen indeholder, er den kun 1,5 cm tyk. Resultatet er, at du kan bære pumpen præcis så diskret, som du vil, med det tøj du har det bedst i.

Instruktionsfilm

Med sin smarte touchscreen er t:slim X2 enkel at bruge, hvad enten du er førstegangsbruger eller tidligere har haft en anden pumpe. Du indstiller nemt måltidsdoser (bolus). Du får hjælp af bolusberegneren til at beregne behovet for insulin både til kulhydrater og blodsukkerniveau. Du kan desuden vælge at dosere hele mængden straks eller opdele den og dosere over tid (forlænget bolusdosis). Beregneren i pumpen hjælper dig med at tilføje de forskellige kulhydrater i et sammensat måltid. Det er unikt for Tandem t:slim X2, at bolusberegneren også kan bruge din seneste sensorværdi til at beregne dosen (under forudsætning af at du har en aktiv CGM-måling).

Unikke fordele:

 • Touchscreen i farver
 • Brugervenlig
 • Lille

Rubin medical användare t:slim

Med t:slim er det muligt at
dosering meget omhyggeligt.
Marianne Bo Friis Læs mere

Med følgerfunktionen kan du lade dine pårørende
følge dine værdier på afstand via smartphone.

Pumpen er vandbestandig, så du ikke behøver være bange for,
at den bliver våd.

 

rubin medical tandem

Designet til
holdbarhed

Dette er en insulinpumpe, som på flere forskellige måder står for holdbarhed. Den har en software, som kan opdateres med nye funktioner, den har et robust kabinet af aluminium, som sikrer, at den holder og bevarer sit udseende længe, og at du slipper for at skifte batterier er meget positivt for miljøet. Det indbyggede, genopladelige batteri har en standard micro-USB-tilslutning, så du kan oplade det både via stik på væggen og fra fx en computer. Batteriet har op til en uges driftstid og kan også bruges under opladningen. Tandem t:slim X2 er konstrueret til at kunne holde til flere års brug døgnet rundt og til at kunne være med dig på gåture, træningspas og andet, der hører til en aktiv livsstil.

Insulinpumpen har et slidstærkt kabinet i aluminium, en beskyttende kromliste og et display i slagfast, medicinsk klassificeret glas. Den er vandbestandig, så du ikke behøver være bange for, at den bliver våd. Pumpen er udformet, så insulinreservoiret udgør en del af pumpens glatte, flade bagside. Reservoiret indeholder en pose, som rummer hele 300 enheder insulin. Dette design giver mulighed for at opbevare en stor insulinmængde på trods af pumpens lille format. Reservoiret udskiftes hver 2. eller hver 3. dag. Insulinen doseres med høj præcision via Tandems unikke Micro Delivery System.

Unikke fordele:

 • Genopladeligt batteri
 • Robust kabinet i aluminium
 • Rummer 300 enheder insulin

Designet til
samarbejde

Tandem t:slim X2 er den eneste insulinpumpe, som er integreret med det meget populære CGM-system Dexcom G5 og senere versioner. Ud over at måle din glukoseværdi giver systemet dig information, hvis værdien bevæger sig op eller ned, og hvor hurtigt det sker. Der er også mulighed for, at pårørende kan aflæse og følge glukoseværdien via smartphone. Pumpens indbyggede Bluetooth gør det muligt at spejle CGM-informationen til din smartphone, hvilket giver stor fleksibilitet i mange situationer.

Tandem t:slim X2 er også kompatibel med analyseprogrammet diasend, som letter opfølgningen med din behandler.

Unikke fordele:

 • Integreret med Dexcom CGM-system
 • Kompatibel med analyseprogrammet diasend
 • Følgerfunktion for pårørende og venner

Rubin medical t:slim samarbete

rubin medical tandem

Designet til
tryghed

Som bruger skal du kunne stole 100% på de hjælpemidler, du benytter. Tandem t:slim X2 har en høj, indbygget sikkerhed takket være software, som forhindrer forkert anvendelse. Hvis du klikker forkert på touchscreenen, lukker pumpen skærmen ned. Pumpen har en indbygget tryghedsalarm, som advarer ved insulintemperaturer under 2 °C og over 45 °C for at sikre, at insulinet har optimal effekt. Hvis du bruger Dexcom G5 og senere versioner, kan du tage behandlingsbeslutninger ud fra sensorværdierne. Med følgerfunktionen kan du også lade dine pårørende følge dine værdier på afstand via smartphone. For at sikre din tryghed er Rubin Medicals support tilgængelig døgnet rundt.

Tandem t:slim X2 indeholder en banebrydende konstruktion til dosering – Micro Delivery System. Systemet har et kammer, der fungerer som en sluse. Kammeret henter insulin fra reservoiret, og via slusen doseres insulinet ud til slangen i små mængder. Det betyder, at du aldrig har direkte kontakt med hele insulinmængden i reservoiret (som rummer op til 300 enheder). Kammeret eliminerer risikoen for utilsigtet dosering.

Unikke fordele:

 • Med CGM kan man tage behandlingsbeslutninger ud fra sensorværdierne
 • Tryghedsalarm

Overblik funktioner

t:slim X2 er op til 38% mindre end andre pumper, mens den er fuld af gode funktioner:

 • Kan rumme op til 300 enheder
 • Micro-Delivery®-teknologi
 • Touchscreen med farvedisplay
 • Kompatibel med diasend
 • Opdater softwaren via computer
 • Standard micro usb-forbindelse
 • Vandafvisende
 • Holdbar aluminium konstruktion
 • Genopladeligt batteri
 • Indbygget Bluetooth

INFORMATIONSPJECE

Brugervejledning

Overlegent overblik

Dexcom giver dig en tydelig oversigt.

 1. Du får påmindelser, når sensorværdien er højere eller lavere end dine personlige grænseværdier.
 2. Farvekodet trendkurve gør, at du nemt kan opdage tendenser. Du kan se kurven 1, 3, 6, 12 og 24 timer bagud i tiden.
 3. Dexcom giver dig mulighed for at træffe behandlingsbeslutninger uden fingerprik.
 4. Trendpilen viser, hvor din værdi er på vej hen, og hjælper dig med at handle i tide.
 5. Mængden af insulin i kroppen vises og hjælper dig med at indstille dosen korrekt.

Download appen

Uanset om du er klar til en ny pumpe, eller hvis du bare vil teste Tandems enkle berøringsskærm på din mobil, kan du gøre det i vores demo-app.

Med den gratis app t:simulator kan du teste og gøre dig bekendt med touchscreenen og funktionerne i Tandem t:slim X2 via din smartphone. Du kan også lade familie og venner prøve appen for at forstå, hvordan pumpen fungerer. Hvis du lader “Funktionstips” være åben, får du appens vigtigste funktioner demonstreret og forklaret, så du nemt kommer i gang med pumpen.

Download t:simulator til iPhone:

download t:simulator app rubin medical

Download t:simulator til Android:

download t:simulator app rubin medical google play

Få mere ud af dit Tandem t:slim X2-system

Tandem t:slim X2 + Dexcom G5 Mobile = SAP
SAP står for Sensor Augmented Pump, hvilket betyder, at du sammen med din pumpe bruger CGM integreret i pumpen. Tandem t:slim X2 og Dexcom G5 Mobile danner et sådant system. For at kunne se trendkurver og grafer i Tandem t:slim X2 skal en sensor og en sender anbringes på kroppen. Senderen sender kontinuerligt sensorværdier til pumpen hvert 5. minut. Du kan se, om glukoseværdien er på vej op eller ned, og hvor hurtigt det går. Du kan nemt justere din behandling, fordi du får denne information på pumpens skærm.

Du ser løbende den aktuelle sensorværdi og information om IOB (aktivt insulin). Du vælger selv tidsrum, fx den seneste time eller det seneste døgn. Pædagogiske trendpile og grafer i forskellige farver viser, hvor glukoseværdien er på vej hen, og hvor hurtigt den bevæger sig. Farverne (orange, hvid og rød) gør det nemt at tolke informationen på skærmen. Da sensorværdien overføres automatisk til bolusberegneren, kan du hurtigere og nemmere programmere en bolusdosis. Du får også alarmer baseret på dine personligt indstillede alarmgrænser for sensorværdien. Du kan indstille alarmgrænserne til lyd eller vibration.

Information i pumpen:

 • IOB (aktivt insulin)
 • Aktuel sensorværdi
 • Automatisk overført sensorværdi til bolusberegneren
 • Retning på trendpil
 • CGM trendgraf

Læs mere om Dexcom G5 Mobile til kontinuerlig glukosemåling.

Følg op på dine værdier med diasend

Diasend er det mest benyttede system til digital interaktion mellem dig og din behandler. Både Tandem t:slim X2 og Dexcom er kompatible med diasend. Når du har downloadet diasends software til din computer, bruger du pumpens USBtilslutning til at downloade yderligere information fra din pumpe. Informationen bliver synlig for din behandler, som kan analysere den sammen med dig for at forbedre og optimere din behandling.

KONTAKT OS

Vi er her for at hjælpe dig, kontakt os venligst