Tandem t:slim X2
En avanceret insulinpumpe designet til enkelhed

• Basal-IQ holder styr på glukoseniveauet uden kalibrering
• Opdaterbar software – altid seneste teknologi
• Brugervenlig touchscreen i farver
• Integreret med Dexcom G6
• Genopladeligt batteri
• Robust kabinet i aluminium


Designet til
fremtiden

Behandling med insulinpumpe giver brugeren et friere liv med bedre blodsukkerkontrol, bedre helbred og øget livskvalitet sammenlignet med behandling med insulinpen.* Producenten Tandem Diabetes Care er en innovationsdrevet virksomhed, som løbende udvikler nye og smarte funktioner. Tanden t:slim X2 er markedets første insulinpumpe med opdaterbar software. Du kan nemt opdatere pumpen og få adgang til nye funktioner. Det betyder, at hvis din pumpe ikke allerede har Basal-IQ-teknologi, kan du opdatere den. På den måde bliver din nye insulinpumpe aldrig umoderne.

I stedet for at vente på at skifte til en helt ny pumpe opdaterer du din Tandem t:slim X2 med den nyeste teknologi via din computer i samråd med din klinik.

Unikke muligheder for optimering

Tandem t:slim X2 giver dig unikke muligheder for at optimere insulintilførslen efter dine personlige forudsætninger og behov. Pumpen tilfører insulin i små doser kontinuerligt døgnet rundt (basaldosis) præcis på samme måde som en rask bugspytkirtel. I din personlige profil kan du nemt indstille basaldosis, insulinfølsomhed, kulhydratkvote og blodsukkermål. Du kan lægge op til seks forskellige profiler ind i pumpen, og i hver profil kan du have op til 16 forskellige tidssegmenter. Det betyder, at du kan finjustere din insulinbehandling til alle situationer.

Unikke fordele:

 • Opdaterbar software
 • Altid med den nyeste teknik

* Hoogma RPLM, Hammond PJ, Gomis R, et al. Diabet Med. 2005; 23:141-147.

Bedre kontrol med Basal-IQ

Med Tandem t:slim X2 og Basal-IQ-teknologien får du mere tid til at leve livet uden at skulle bekymre dig om lavt blodsukker. Sammen med Dexcom G6 holder pumpen styr på dit glukoseniveau, uanset om du arbejder, træner eller sover.

Sådan fungerer Basal-IQ-teknologi

Basal-IQteknologien forudsiger glukoseniveauet 30 minutter frem i tiden. Hvis glukoseniveauet forventes at falde til under 4,4 mmol/l, eller hvis sensorværdien er 3,9 mmol/l eller derunder, pauserer pumpen insulindoseringen. Doseringen genoptages, straks glukoseniveauet begynder at stige igen.

Unikke fordele

 • Forebygger lavt glukoseniveau
 • Mindre bekymring for lavt blodsukker
 • Reducerer risikoen for efterfølgende højt glukoseniveau
 • Let at lære og let at bruge
 • Kræver ingen kalibrering*

*Hvis glukoseadvarsler og CGM-aflæsninger ikke stemmer overens med dine symptomer eller forventninger, skal du bruge en blodsukkermåler for at tage beslutning om diabetesbehandlingen. Basal-IQ-teknologien gør livet med diabetes lettere, men erstatter ikke aktiv egenomsorg.

rubin medical basal-iq graf

Mindre tid med lavt glukoseniveau

I det kliniske studie PROLOG med Tandem t:slim X2 viste brugen af Basal-IQ-teknologien en 31 % reduktion af tid med lave sensorværdier (under 3,9 mmol/l) uden tilsvarende perioder med høje værdier. Deltagerne beskrev også systemet som let at lære og let at bruge.(1)

1) Forlenza GP, Li Z, Buckingham BA, Pinsker JE, et al. Predictive low glucose suspend reduces hypoglycemia in adults, adolescents, and children with type 1 diabetes in an at-home randomized crossover study: Results of the PROLOG trial [published online August 8, 2018]. Diabetes Care. doi:10.2337/dc18-0771

Med t:slim er det muligt at
dosering meget omhyggeligt.
Marianne Bo Friis Læs mere

Med følgerfunktionen kan du lade dine pårørende
følge dine værdier på afstand via smartphone.

Pumpen er vandbestandig, så du ikke behøver være bange for,
at den bliver våd.

Designet til
brugeren

En insulinpumpe skal være så intuitiv, at den automatisk bliver brugt korrekt. Tandem t:slim X2 er designet med netop brugervenlighed i fokus og har bl.a. en overskuelig og selvinstruerende touchscreen i farver, næsten som en smartphone eller tablet. Pumpen er ikke større end et kreditkort, og trods al den teknik, pumpen indeholder, er den kun 1,5 cm tyk. Resultatet er, at du kan bære pumpen præcis så diskret, som du vil, med det tøj, du har det bedst i.

Instruktionsfilm

Alt samlet på en skærm

Med sin smarte touchscreen er Tandem t:slim X2 nem at bruge, hvad enten du er førstegangsbruger eller tidligere har haft en anden pumpe. Det er let at indstille måltidsdoser (bolus). Du får hjælp af bolusberegneren til at beregne behovet for insulin både til kulhydrater og blodsukkerniveau. Du kan desuden vælge at dosere hele mængden straks eller opdele den og dosere over tid (forlænget bolusdosis). Beregneren i pumpen hjælper dig med at tilføje de forskellige kulhydrater i et sammensat måltid. Det er unikt for Tandem t:slim X2, at bolusberegneren automatisk bruger din seneste sensorværdi til at beregne dosen (under forudsætning af at du har en aktiv CGM-session).

Unikke fordele:

 • Touchscreen i farver
 • Brugervenlig
 • Lille

Rubin medical användare t:slim

Designet til
holdbarhed

Tandem t:slim X2 er en insulinpumpe, som på flere forskellige måder står for holdbarhed. Den har en software, som kan opdateres med nye funktioner, den har et robust kabinet af aluminium, som sikrer, at den holder og bevarer sit udseende længe, og at du slipper for at skifte batterier er meget positivt for miljøet. Det indbyggede, genopladelige batteri har standard micro-USB-tilslutning, så du kan oplade det både via stik på væggen og fx en computer. Batteriet har op til en uges driftstid, og pumpen kan bruges under opladningen.

Den er konstrueret til at kunne holde til flere års brug døgnet rundt og til at kunne være med dig på gåture, træningspas og andet, der hører til en aktiv livsstil.

Smart konstruktion

Insulinpumpen har et slidstærkt kabinet i aluminium, en beskyttende kromliste og et display i slagfast, medicinsk klassificeret glas. Den er vandbestandig, så du behøver ikke være bange for, at den bliver våd. Pumpen er udformet, så insulinreservoiret udgør en del af pumpens glatte, flade bagside. Reservoiret indeholder en pose, som rummer hele 300 enheder insulin. Dette design giver mulighed for at opbevare en stor insulinmængde på trods af pumpens lille format. Reservoiret udskiftes hver 2. eller hver 3. dag. Insulinet doseres med høj præcision ved hjælp af Tandems unikke Micro Delivery™-teknologi.

Unikke fordele:

 • Genopladeligt batteri
 • Robust kabinet i aluminium
 • Rummer 300 enheder insulin

Designet til
samarbejde

Tandem t:slim X2 er den eneste insulinpumpe, som er integreret med CGM-systemet Dexcom G6. Når du bruger dem sammen får du et system kaldet SAP (Sensor Augmented Pump). Ud over at måle dit glukoseniveau giver systemet besked, når værdien bevæger sig op eller ned, og hvor hurtigt. Dexcom G6 behøver ikke kalibreres og er godkendt til fastlæggelse af dosering ud fra sensorværdien. Sensoren måler i op til 10 dage. Behandling med paracetamol påvirker ikke målingen. Bluetooth muliggør spejling af CGMinformationen till din smartphone. Der er også mulighed for, at pårørende kan følge glukoseværdien via smartphone.

Tandem t:slim X2 er kompatibel med analyseprogrammet diasend®, som letter opfølgningen med din behandler.

Beder kontrol med Basal-IQ-teknologi og Dexcom G6

Basal-IQ teknologien er Tandems nye funktion som forebygger lavt glukoseniveau. Funktionen gør din hverdag mere enkel, idet den med hjælp af Dexcom G6, kan forudsige dit glukoseniveau og ved behov pausere og genoptage insulindoseringen mens du arbejder, træner eller sover. Det betyder, at risikoen for lavt blodsukker reduceres.

Unikke fordele:

 • Forudsiger dit glukoseniveau
 • Pauserer og genoptager automatisk insulindoseringen
 • Kalibreringsfri
 • Godkendt til beslutning om dosering
 • Sensoren måler i op til 10 dage
 • Kompatibel med analyseprogrammet diasend®

Basal-IQ_dexcom_webb_dk rubin medical

rubin medical tandem

Designet til
tryghed

Som bruger skal du kunne stole 100% på de hjælpemidler, du benytter. Tandem t:slim X2 har en høj, indbygget sikkerhed takket være software, som forhindrer forkert anvendelse. Touchscreenen slukkes automatisk, hvis den udsættes for utilsigtet klik. Pumpen har en indbygget tryghedsalarm, som advarer ved insulintemperaturer under 2 °C og over 45 °C for at sikre, at insulinet har optimal effekt. Hvis du bruger Dexcom G6, skal du tage behandlingsbeslutninger baseret på sensorværdierne. Med følgerfunktionen kan du også lade dine pårørende følge dine værdier på afstand via en smartphone.* For at sikre din tryghed er Rubin Medicals support tilgængelig døgnet rundt.

Tandem t:slim X2 indeholder en banebrydende konstruktion til dosering – Micro Delivery™-teknologi. Den har et kammer, der fungerer som en sluse. Stemplet henter insulin fra reservoiret, og via slusen doseres insulinet ud til slangen i små mængder. Det betyder, at du aldrig har direkte kontakt med hele insulinmængden i reservoiret (som rummer op til 300 enheder). Kammeret eliminerer risikoen for utilsigtet dosering.

Unikke fordele:

 • Micro Delivery™-teknologi
 • Tryghedsalarm
 • Følgerfunktion* for pårørende og venner

* Kræver en kompatibel telefon og appen Follow.


Overblik funktioner

t:slim X2 er op til 38% mindre end andre pumper, mens den er fuld af gode funktioner:

 • Kan rumme op til 300 enheder
 • Micro-Delivery®-teknologi
 • Touchscreen med farvedisplay
 • Kompatibel med diasend
 • Opdater softwaren via computer
 • Standard micro usb-forbindelse
 • Vandafvisende
 • Holdbar aluminium konstruktion
 • Genopladeligt batteri
 • Indbygget Bluetooth

INFORMATIONSPJECE

Brugervejledning

Overlegent overblik

Dexcom giver dig en tydelig oversigt.

 1. Du får påmindelser, når sensorværdien er højere eller lavere end dine personlige grænseværdier.
 2. Farvekodet trendkurve gør, at du nemt kan opdage tendenser. Du kan se kurven 1, 3, 6, 12 og 24 timer bagud i tiden.
 3. Dexcom giver dig mulighed for at træffe behandlingsbeslutninger uden fingerprik.
 4. Trendpilen viser, hvor din værdi er på vej hen, og hjælper dig med at handle i tide.
 5. Mængden af insulin i kroppen vises og hjælper dig med at indstille dosen korrekt.
 6. Viser status for Basal-IQ.
 7. Rød skygge indikerer, at basaldosen er eller har været sat på pause af Basal-IQ-teknologien i den viste periode.

Download appen

Uanset om du er klar til en ny pumpe, eller hvis du bare vil teste Tandems enkle berøringsskærm på din mobil, kan du gøre det i vores demo-app.

Med den gratis app t:simulator kan du teste og gøre dig bekendt med touchscreenen og funktionerne i Tandem t:slim X2 via din smartphone. Du kan også lade familie og venner prøve appen for at forstå, hvordan pumpen fungerer. Hvis du lader “Funktionstips” være åben, får du appens vigtigste funktioner demonstreret og forklaret, så du nemt kommer i gang med pumpen.

Download t:simulator til iPhone:

download t:simulator app rubin medical

Download t:simulator til Android:

download t:simulator app rubin medical google play

Følg op på dine værdier med diasend

Diasend er det mest benyttede system til digital interaktion mellem dig og din behandler. Både Tandem t:slim X2 og Dexcom er kompatible med diasend. Når du har downloadet diasends software til din computer, bruger du pumpens USBtilslutning til at downloade yderligere information fra din pumpe. Informationen bliver synlig for din behandler, som kan analysere den sammen med dig for at forbedre og optimere din behandling.

KONTAKT OS

Vi er her for at hjælpe dig, kontakt os venligst