Infusionssæt

Fordele

Stort udvalg, også ét der passer til dig!
Enkle og bekvemme infusionssæt med integreret inserter.
Vælg mellem lige og vinklede, forskellige slangelængder og forskellige farver!

En af de vigtigste faktorer for en vellykket behandling med pumpe er, at du finder det rigtige infusionssæt.
Det skal passe til dig og din livsstil. Det skal være sikkert, pålideligt og bekvemt. Husk på, at du skal leve med det dagligt, så det er vigtigt, at du vælger med omhu! Det er en del af din diabetesbehandling.

Vi har infusionssæt til alle livsstile. De er designet med tanke på dine forskellige behov og forskellige livssituationer. Uanset om du er ny pumpebruger eller erfaren bruger, har vi et sæt, der passer til dig. Måske vil du ind imellem skifter påsætningssted, for eksempel fra mave til baller, og så passer det dig bedre også at skifte infusionssæt. Tag dig tid til at afprøve forskellige alternativer og finde din favorit.

Vores infusionssæt passer til alle insulinpumper på det danske marked, som har en Luer-lock-kobling på reservoiret.

Rubin Medical distribuerer infusionssæt, der er produceret af Unomedical for Animas. Unomedical er en af verdens største producenter af infusionssæt. Det garanterer, at du får den bedst mulige kvalitet.

Læs mere om vores infusionssæt nedenfor og tal med din diabetessygeplejerske eller -læge, hvis du har brug for flere råd til dit valg.

Alle vores infusionssæt:
infusionsset_funkar

  • er hudvenlige, ikke allergifremkaldende og sidder forsvarligt fast
  • kobles på med et hørbart klik!
  • har en slange, der består af to lag, som giver ekstra styrke og smidighed og forhindrer, at den ryger af eller går i stykker Alt er nøje afprøvet for at garantere en sikker tilførsel af insulin i alle stillinger.

Vores infusionssæt