Tillykke med din nye insulinpumpe

Når du skal til at anvende en ny insulinpumpe er det vigtigt, at du ved så meget som muligt på forhånd, så du kan bruge den rigtigt. Både din klinik og vi i Rubin Medical hjælper dig med dette, men der er også rigtig meget, du kan gøre på egen hånd. Inden pumpestarten på din klinik anbefaler vi, at du gennemgår denne guide.

Hvad skal du bruge ved pumpestarten

Du vil som regel få det hele udleveret ved selve pumpestarten. Kontakt din klinik, hvis du er i tvivl, eller hvis du vil bestille yderligere tilbehør.

Du skal bruge: 

• Tandem t:slim X2TM insulinpumpe
• Infusionssæt
• Reservoir
• Insulin
• Dexcom G6 CGM eller Dexcom G7 CGM (hvis dette indgår i din behandling)

Enkle forberedelser

1. For at vi kan sende dig vigtig information, er det vigtigt at du registrerer dig hos Rubin Medical.

Registrer dig

2. Download den gratis app t:simulatorTM til din smartphone for at blive dus med funktionerne i din nye insulinpumpe. I appen kan du se, hvordan både Control-IQTM– og Basal-IQTM-teknologi fungerer. Vælg ”Funktionstips” for at få en gennemgang af funktioner og menuer. Efter din første gennemgang anbefaler vi at du deaktiverer ”Funktionstips”. For at låse skærmen op på t:simulatoren, skal du trykke 1-2-3.

Download t:simulator for iPhone:

download t:simulator app rubin medical

Download t:simulator for Android:

download t:simulator app rubin medical google play

Lær at bruge dine hjælpemidler

Under Hjælp og Information finder du blandt andet kvikguides til insulinpumpen Tandem t:slim X2TM med Control-IQTM– eller Basal-IQTM-teknologi samt Dexcom CGM.

Du finder også instruktionsfilm til hvordan man applicerer infusionssæt, fylder reservoir, applicerer Dexcom G6 sensor og sender, Dexcom G7 sensor og meget mere.

Vi anbefaler at du især kigger på instruktionsfilmene om hvordan du applicerer infusionssæt, Dexcom CGM, samt hvordan du fylder reservoiret til insulinpumpen.

 

Oplad din insulinpumpe
Vi anbefaler, at man oplader batteriet 10-15 minutter om dagen. Batteriet har det bedst med at blive opladet i korte perioder, så undlad derfor at oplade det om natten, når du sover.

Hjælp og Information

Godt at vide

1. Hvis du skal anvende din insulinpumpe Tandem t:slim X2 sammen med Dexcom CGM, anbefaler vi, at du downloader appen Dexcom G6 eller Dexcom G7. Den gør, at du kan se dine værdier på din smartphone.

Se liste over kompatible enheder

2. Installer Glooko, som er et program, der giver dig overskuelige data over dine værdier, og som gør, at du via PC løbende kan dele informationen med din behandler. Under Spørgsmål og Svar kan du se, hvordan du gør.

Spørgsmål og svar

Hvordan vil du bære din pumpe?

Der findes mange måder at bære sin insulinpumpe på. Du kan f.eks. vælge at have den i en bælteklemme, en lille mavetaske eller et lårbind. Du kan læse mere om de forskellige alternativer, og hvordan du bestiller, på vores side om bæresystemer.

Bæresystemer

Vi er her for dig

Det er vigtigt for os, at du som bruger skal føle dig tryg og tilfreds med dine diabeteshjælpemidler.
På siden Spørgsmål og Svar, kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål om vore produkter, og i Livet med diabetes har vi samlet brugerfortællinger, tips og information om type 1-diabetes.
Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til vores Kundesupport på 70 27 52 20. Vi har åbent mandag til fredag fra 08.00-16.00. Du kan også sende en mail til info_dk@rubinmedical.dk

Spørgsmål og Svar

Livet med diabetes

Kontakt