Velkommen til en enklere hverdag

Tandem t:slim X2™-insulinpumpe og Dexcom CGM er diabeteshjælpemidler, som er udviklet for at hjælpe dig i din hverdag. Sammen udgør de et moderne, opdaterbart system, som ikke kun kan måle, men også forudse dit glukoseniveau og derefter automatisk tilpasse insulindoseringen.

Sådan fungerer det

Systemet består af tre dele, der arbejder sammen. En insulinpumpe, en CGM og et infusionssæt.

  1. Tandem t:slim X2 insulinpumpe forudser glukoseniveauet 30 minutter frem i tiden og tilpasser automatisk insulindoseringen. Pumpen har opdaterbar software og et overskueligt display.
  2. Dexcom CGM er en sensor, der måler glukoseniveauet i vævsvæsken under huden. Sensoren sender information til insulinpumpen hvert femte minut, og på displayet kan du se den aktuelle sensorværdi, om den går op eller ned og hvor hurtigt. Sensoren har en tynd påføringsnål, er vandtæt og kan anvendes i op til 10 dage.
  3. Et infusionssæt består af en lille nål (plast eller stål), som placeres under huden, og en slange, som kobles sammen med reservoiret i pumpen. Tandems hudvenlige infusionssæt findes i flere forskellige varianter, for at kunne passe til din krop, din livsstil og netop dine behov.

 

CONTROL-IQ – UNIK ALGORITME OG FUNKTION

Automatiske justeringer for mere tid i målområdet

Med Tandem t:slim X2 får du softwaren Control-IQ™-teknologi. Med data fra Dexcom CGM forudser systemet dit glukoseniveau 30 minutter frem i tiden, og ud fra dem kan insulinpumpen øge, reducere og pausere insulindoseringen.

Hvert femte minut får du information, om værdien går op eller ned og hvor hurtigt.

Som yderligere hjælp til at undgå høje og lave glukoseniveauer kan systemet også give dig automatisk korrektionsbolus.

Læs mere om Control-IQ-teknologien
KALIBRERINGSFRIT SYSTEM

Slip for fingerprik til kalibrering

Systemet er kalibreringsfrit*, hvilket betyder, at du ikke behøver at stikke dig i fingeren for at kende glukoseniveauet før måltidsdosis eller bekræfte din sensorværdi. Når du ikke behøver at bruge lige så meget tid på at holde styr på din type 1-diabetes, kan du koncentrere dig om andre ting, som er vigtige i dit liv.

Tandem t:slim X2-insulinpumpe samarbejder med både Dexcom G7 og Dexcom G6 CGM.

*Hvis glukoseadvarsler og CGM-aflæsninger ikke stemmer overens med dine symptomer eller forventninger, skal du bruge en blodsukkermåler for at tage behandlingsbeslutninger.

PERSONLIGE PROFILER

Skræddersy ud fra dine behov

Arbejde, sove længe eller feste? Du kan indstille seks forskellige personlige profiler ud over aktivitetsprofilerne Søvn og Motion i din Tandem t:slim X2-insulinpumpe. Det kunne f.eks. være en profil tilpasset til dage, hvor du tager det roligt hjemme, er til fest eller arbejder. Tal med din behandler for at få råd om, hvilke indstillinger der passer dig bedst.

DEMOAPPEN t:simulator

Test pumpen på din mobil

Hvis du er på vej til at få din første insulinpumpe eller tidligere har haft en anden model, har vi demoappen t:simulator™. Med appen kan du nemt lære insulinpumpens brugerflade og funktioner at kende.

Download t:simulator til iPhone

Download t:simulator til Android

Få mere ud af dine diabeteshjælpemidler

Det er vigtigt, at du er tilfreds med dit infusionssæt. Prøv dig frem til det rette infusionssæt sammen med din behandler.

Der er flere fleksible måder at bære din insulinpumpe på. Du kan for eksempel vælge at have den i en bælteklemme eller i en lille bæltetaske.

 

Kommuniker med din behandler via Glooko

Via platformen Glooko kan du dele dine data med din behandler, så I sammen kan følge op på dine behandlingsresultater. Glooko er et onlinebaseret værktøj, som også findes som mobilapp.