Vi hjælper mennesker til at få en tryggere og nemmere hverdag

Rubin Medical tilbyder højteknologiske, brugervenlige hjælpemidler til behandling af type 1-diabetes. Vi udnytter vores høje tekniske og medikotekniske kompetencer og produkter fra nogle af verdens mest innovative producenter til at bidrage til forbedrede behandlingsresultater og en tryggere hverdag for en stor gruppe mennesker. I dag er vi repræsenteret i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Siden 2012 har vi været en del af den svenske børsnoterede teknikkoncern Indutrade.

“Rubin-ånden” – vi gør altid en ekstra indsats for brugeren

Vi ved, hvor vigtigt det er for dig som bruger at have let adgang til altomfattende kundeservice. Derfor arbejder vi tæt sammen med diabetescentrene, og vi er ofte med, når nye brugere skal i gang med at bruge en pumpe. Vores produkter ordineres altid via sundhedssystemet. På vores hjemmeside finder du svar på mange spørgsmål vedrørende vores produkter, og vi sidder også klar til at hjælpe dig pr. telefon eller chat.  

Rubin Medical blev grundlagt som en familievirksomhed i 2003. Mange af os hos Rubin Medical har været i virksomheden længe, og lige siden virksomhedens grundlæggelse har vi været kendetegnet af en særlig “Rubin-ånd”. Vi fokuserer altid på brugeren og det enkelte individ, og vi giver en hjælpende hånd der, hvor der er allermest brug for det. Vi har en vision om at være det tryggeste valg inden for behandling af diabetes.