Vi hjælper mennesker til at få en tryggere og nemmere hverdag

Rubin Medical tilbyder højteknologiske, brugervenlige hjælpemidler til behandling af type 1-diabetes. Vi udnytter vores høje tekniske og medikotekniske kompetencer og produkter fra nogle af verdens mest innovative producenter til at bidrage til forbedrede behandlingsresultater og en tryggere hverdag for en stor gruppe mennesker. I dag er vi repræsenteret i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Siden 2012 har vi været en del af den svenske børsnoterede teknikkoncern Indutrade.

Mød os, der arbejder i Rubin Medical

I denne film giver vi dig et lille indblik i vores virksomhed og hvordan Rubin-ånden præger vores arbejdsdag. Vi er her for dig døgnet rundt, og vi giver os ikke, før alle med type-1 diabetes har fået et tryggere og enklere liv.

“Rubin-ånden” – vi gør altid en ekstra indsats for brugeren

Vi ved, hvor vigtigt det er for dig som bruger at have let adgang til altomfattende kundeservice. Derfor arbejder vi tæt sammen med diabetescentrene, og vi er ofte med, når nye brugere skal i gang med at bruge en pumpe. Hjertet symboliserer, at det er i mødet med mennesker, vi virkelig kan gøre en forskel.

Vores produkter ordineres altid via sundhedssystemet. På vores hjemmeside finder du svar på mange spørgsmål vedrørende vores produkter, og vi sidder også klar til at hjælpe dig pr. telefon eller mail.  

Rubin Medical blev grundlagt som en familievirksomhed i 2003. Mange af os hos Rubin Medical har været i virksomheden længe, og lige siden virksomhedens grundlæggelse har vi været kendetegnet af en særlig “Rubin-ånd”. Vi fokuserer altid på brugeren og det enkelte individ, og vi giver en hjælpende hånd der, hvor der er allermest brug for det. Vi har en vision om at være det tryggeste valg inden for behandling af diabetes.

Samarbejdspartner for verdens førende producenter

Rubin Medical er gennem årerne blevet en attraktiv og foretrukken samarbejdspartner for verdens førende producenter af diabeteshjælpemidler.

Vi bestræber os på altid at kunne tilbyde produkter, som giver den bedste kombination af brugervenlighed og behandlingsresultat, uanset om det drejer sig om insulinpumper eller CGM-systemer.

Siden starten af 2004 har vi været en del af diabetesmarkedet og leveret de mest avancerede insulinpumper, Animas IR1200.

Animas Vibe, der kom til senere, var blandt andet først med et både integreret CGM-system sammen med også at tilbyde farveskærm.

Johnson & Johnson stoppede produktionen af Animas i 2017.

I 2016 var Rubin Medical de første i verden til at lancere Eversense langtids-CGM fra virksomheden Senseonics. Eversense har gjort livet for mange, som lever med type 1-diabetes lettere, ved hjælp af et CGM-system bestående af sensor, sender og mobilapp, hvor sensoren blot udskiftes to gange om året.

Fra og med 1. juni 2021 er det ikke længere Rubin Medical, som distribuerer Eversense XL langtids-CGM, det er i stedet Ascensia Diabetes Care.

Siden 2018 har vi samarbejdet med Tandem Diabetes Care, som har udviklet insulinpumpen Tandem t:slim X2TM med opdaterbar software.

Sammen med Tandem t:slim X2 (insulinpumpe) og Dexcom CGM (kontinuerlig blodsukkermåling) tilbyder vi et enkelt system, som giver brugeren mulighed for at leve et lettere og mere frit liv med type 1-diabetes – Dette er netop vores omdrejningspunkt, at kunne tilbyde diabetesteknologi, som   hjælper med at mindske diabetesbyrden, både hos mennesket med type 1-diabetes, men også de pårørende.