Christel, Senior Executive Administration/HR og kvalitetsansvarlig

Christel -

Christel har styr på tingene

Christel, som er Senior Executive Administration/HR og kvalitetsansvarlig, startede hos Rubin Medical for 12 år siden. I løbet af disse år har hun set virksomheden vokse parallelt med, at hendes eget ansvarsområde er vokset.

– Jeg har mange forskellige arbejdsopgaver hos Rubin Medical, hvilket giver mig indblik i det meste af det, der sker i virksomheden.

Hvad er det bedste ved dit job?

Det er, at der er så mange, der gerne vil arbejde hos os! Hver gang vi søger medarbejdere, får vi et væld af ansøgninger, og vi tiltrækker virkelig spidskompetencerne i denne branche. Vi har nemt ved at finde gode medarbejdere på trods af, at branchen er så smal. Alle, der kommer med ombord, er yderst erfarne og har fuldstændig styr på deres ting.

Hvis man spørger dem, som søger job hos os, hvorfor de vil arbejde her, svarer de fleste at “I arbejder med mennesker, og I har hjertet med i jeres virksomhed”. Vi kalder det for Rubin-ånden, og selv om den kan være svær at beskrive, så handler det i bund og grund om, hvordan vi arbejder og møder både brugere, sundhedspersonale og hinanden. Der er en meget varm og hjertelig stemning i virksomheden, som man mærker med det samme, når man træder ind ad døren.

Det skyldes sikkert, at vi arbejder med noget, der betyder så meget for vores kunder, og det præger os. Alle medarbejdere, uanset hvilken funktion de har, har daglig kontakt med brugere: Alle tager telefonen, når den ringer. Selv jeg har kontakt med slutbrugerne hver dag, da jeg hjælper til i omstillingen. Det betyder, at jeg en dyb indsigt i, hvor vigtigt vores arbejde er for brugerne.