Kontakt os

Kunde service 70 27 52 20 på
hverdage mellem 8:00-17:00

  • Kunde service Vores kunde support hjælper gerne, hvis du har spørgsmål til din
    insulinpumpe, CGM eller andre af vores produkter.
  • Bestilling af varer Du kan bestille varer via vores hjemmeside www.rubinmedical.dk, pr. mai: ordre@rubinmedical.dk, eller via kundeservice telefonen. Her kan du også få besvaret eventuelle spørgsmål til en bestilling.
  • Øvrige spørgsmål

Vagt Telefon 70 275 220
åbent døgnet rundt, året rundt

  • Akut teknisk pumpe support  Vores ambition er, at din insulin levering via pumpen skal kunne ske uden afbrydelse. Vagt telefonen er derfor åben for dig, hvis du støder ind i akutte problemer med din pumpe!

 
Besøg os!
Krossverksgatan 7B, 216 16 LIMHAMN

Postadresse hovedkontor:
Rubin Medical AB
Box 30044
200 61 LIMHAMN

Postadresse Rubin Medical Aps:
Rubin Medical Aps
Postboks 227
0900 København C

Ønsker du at vi kontakter dig?

* Angiver obligatoriske felter

Jeg tillader at Rubin Medical kontakter mig for at lytte til mine spørgsmål og forklare hvilke forskellige løsninger Rubin Medical kan tilbyde. Jeg ønsker ligeledes at modtage information om produkter fra Rubin Medical i fremtiden. Jeg forstår at før Rubin Medical må kontakte mig i ovennævnte, behøver de nogle personlige oplysninger, herunder navn og kontaktoplysninger. Jeg bekræfter, at jeg er over 18 år, og jeg er enig i, at mine personlige oplysninger må anvendes af Rubin Medical med det ovenfor beskrevne formål: Jeg forstår, at jeg ikke skal at give mit samtykke, men hvis jeg ikke giver mit samtykke, vil Rubin Medical ikke kunne kontakte mig. Jeg forstår, at jeg til enhver tid kan trække eller opdatere mit samtykke ved at kontakte Rubin Medical via e-mail eller telefon.