Med Control-IQ-teknologi har jeg forbedret min tid i målområdet

Sofia -
Mars 2022

– Jeg har haft type 1-diabetes siden 1995 og har gennem de seneste år oplevet en kæmpestor produktudvikling omkring hjælpemidlerne til at håndtere min diabetes – især med CGM og ”smarte” pumper.

– Da jeg fik insulinpumpen Tandem t:slim X2TM med Basal-IQTM-teknologi for efterhånden et stykke tid siden, var jeg simpelthen så taknemmelig og glad, da det gjorde, at jeg kunne sove ordentligt om natten. Med fuldtidsjob, to børn og en aktiv livsstil betød det, at min livskvalitet blev væsentligt forbedret. Det er svært at beskrive for nogen, som ikke selv har oplevet det – men det betød alt for mig.

– For 6 dage siden opdaterede jeg min insulinpumpe til Control-IQTM-teknologi, og min tid i målområdet er øget til 92% bare på nogle få dage.

– Jeg er så glad og taknemmelig for, at jeg fik disse hjælpemidler, det betyder så meget for mig og min familie. Kundesupporten hos Rubin Medical er virkelig god – hver gang jeg kontakter dem, får jeg den hjælp, jeg behøver, på en tryg, beroligende og venlig måde. Det er virkelig dejligt, at der er vejledning og støtte, når man har brug for det.

– Insulinpumpen Tandem t:slim X2 og Dexcom G6 CGM fungerer bare vildt godt, og algoritmen i Control-IQ-teknologien er perfekt for mig.

 

Vi i Rubin Medical sætter pris på, når vores brugere deler deres oplevelser. Vi vil dog gerne henlede opmærksomheden på, at oplevelsen af forskellige diabeteshjælpemidler og type 1-diabetes er individuel og kan variere fra person til person. Diskuter hvilken behandling der er bedst for dig med din diabetesklinik.