28 Mar 2023

Se hvordan pumpen arbejder, uden at låse startskærmen op!

”Fik jeg taget en måltidsbolus til min frokost? Var det en forlænget bolus?”

Insulinpumpen Tandem t:slim X2™ er markedets første insulinpumpe med opdaterbar software. I pumpens garantiperiode kan man opdatere softwaren og få adgang til nyudviklede funktioner – uden at skulle skifte pumpe. Tandem Diabetes Care udvikler kontinuerligt softwaren i insulinpumpen for at optimere behandlingen og imødekomme brugernes ønsker.

Som et resultat af dette kan man i den seneste version af Basal-IQTM– og Control-IQTM-teknologien se sine bolusdoser og korrektionsbolus direkte på pumpens startskærm, hvilket gør det nemmere at tage behandlingsbeslutninger.

Forskellige bolusikoner vises ved normal og forlænget bolus. I Control-IQ-teknologien vises endda også et ikon for automatisk korrektionsbolus.

Sådan kan det se ud på startskærmen:

Derudover har Tandem Diabetes Care udviklet softwaren med yderligere funktioner for fortsat at imødekomme brugernes ønsker.

En timerfunktion til at stoppe insulindoseringen manuelt er nu tilgængelig. En alarm kan indstilles til 15 minutter, 30 minutter, 45 minutter eller 60 minutter. Når den valgte tid er gået, får man en påmindelse om at genoptage insulindoseringen. Det giver dig, som bruger, større fleksibilitet og kontrol.

Når man skal fylde sin kanyle, har pumpen nu forudindstillede valgmuligheder, som er tilpassede dit infusionssæt. Man kan stadig angive en anden værdi ved behov.

Har du allerede en Tandem t:slim X2 insulinpumpe men ikke den seneste softwareversion for Basal-IQ- og Control-IQ-teknologi? Du kan nemt opdatere din insulinpumpe ved hjælp af den opdateringskode, som blev sendt til dig via mail i slutningen af 2022 med noreply@rubinmedical.se som afsender.

Hvis du ikke kan finde opdateringskoden, er du velkommen til at kontakte Kundesupport på info_dk@rubinmedical.dk for at få hjælp. Angiv pumpens serienummer i mailen. Serienummeret finder du under Indstillinger Min pumpe Pumpeinfo.

Læs mere om Tandem t:slim X2 og de forskellige software her

https://rubinmedical.dk/produkt/tandem-tslim-x2-insulinpumpe/