08 May 2023

Forberedelser til sommeren

Sol, sommer og ferie står for døren

 For at din sommer og sommerferie bliver så god som mulig, vil vi hjælpe dig med disse anbefalinger:

  • Bestil dit diabetestilbehør, såsom reservoir, infusionssæt og insulin i god tid, så du ikke løber tør midt i din ferie. Du kan bestille via ordre@rubinmedical.dk, ringe til os på tlf. 70 27 52 20 eller bestille via vores webshop https://shop.rubinmedical.dk/. Ved rejser skal du også huske insulin til din pen (både kortids- og langtidsvirkende). Insulin skal pakkes i håndbagagen.
  • Din Tandem t:slim X2TM insulinpumpe er vandresistent – ikke vandtæt. For at din ferie ikke bliver ødelagt, minder vi dig om IKKE at bade med din pumpe. Husk derfor altid at tage den af inden du hopper i vandet.
  • Beskyt slange og pumpe fra sollys, så insulinen i pumpen ikke påvirkes af varmen. Hvis du har en mistanke om, at insulinen i slangen er blevet for varm, skal du koble pumpen fra kroppen og fylde slangen med 10-12 enheder. Hvis du rejser til varme lande, kan du vælge at bære pumpen i en lille køletaske (Frio) og tænk på, at du måske er nødt til at skifte reservoir og infusionssæt oftere end du plejer.
  • Skal du ud og flyve, kan du downloade dokumentet “Information ved flyrejse med Tandem t:slim X2
  • Rejsebevis for Dexcom G6 finder du her