16 Jan 2024

Tandem t:slim X2 insulinpumpe +
Dexcom G7 CGM

Som det første insulinpumpesystem i verden kan Tandem t:slim X2™ nu integreres med Dexcom G7. For alle brugere af Tandem t:slim X2™ betyder det en endnu enklere hverdag.

Tandem t:slim X2 er markedets første insulinpumpe med opdaterbar software. Det betyder, at du som bruger kan få din insulinpumpe opdateret med ny software og nye funktioner uden at skulle skifte pumpen ud*. Denne nye software muliggør nu bla. integration med Dexcom G7.

 

Dexcom G7 – næste generation CGM
Dexcom har bedt brugerne af Dexcom G6, om deres input på, hvad der ville lette deres daglige liv, og ud fra disse har man designet Dexcom G7. Alt det, brugerne har elsket ved Dexcom G6, er forfinet. Denne nye generation CGM er en “alt-i-et” (sensor og sender) og mindre end halvt så stor som Dexcom G6.

Opvarmningstiden ved sensorudskiftning er højst 30 minutter (sammenlignet med to timer for Dexcom G6), hvilket giver dig mere sensortid, hvor systemet er aktivt og kan hjælpe dig i hverdagen. Den måler i op til 10 dage, er lettere at bruge og lettere at bære på kroppen. Den er pålidelig og kræver heller ingen fingerprik til kalibrering**.

 

Nyheder med Dexcom G7
•  “Alt-i-et” sensor og sender – ligetil og enkelt.
• 60 % mindre end Dexcom G6 – mere behageligt.
• Ny applikator – endnu lettere at anvende.
• Op til 30 minutters opvarmningstid – mere tid med sensorværdier og hjælp fra systemet.
• 12 timers ekstra tid omkring sensorudskiftning – mere fleksibel udskiftning, når det passer dig bedst.
• Ny og forbedret mobilapp, hvor du (og op til 10 følgere via følger-app) kan følge dine værdier.

 

“Alt det, vi allerede elskede ved Dexcom CGM, er nu blevet endnu bedre!”

Rebecca Ridgeway, mor til datteren Ava”

 

Alt, hvad der kræves, er en simpel softwareopdatering, så din insulinpumpe bliver kompatibel med Dexcom G7. Efter opdateringen vil systemet fungere med både Dexcom G6 og Dexcom G7. Det betyder, at du blandt andet har mulighed for at bruge dine eksisterende Dexcom G6-sensorer, inden du skifter til Dexcom G7.Den nye opdatering bringer også andre forbedringer i pumpens funktioner.

Rubin Medical er den eneste distributør af Dexcom G7 til Tandemsystemet.
Lige nu samarbejder vi tæt med Regionerne og diabetesbehandlerne i hele Danmark, for at muliggøre adgangen til den nye softwareopdatering på den bedst mulige måde. Derefter vil vi begynde at informere de aktuelle brugere og sende opdaterings-id koder ud.

Mere information om insulinpumpesystemet kan findes her på vores hjemmeside, som opdateres løbende. Pressemeddelelsen i sin helhed kan læses her: https://www.businesswire.com/news/home/20240115606690/en/A-Powerful-Alliance-Dexcom-G7-Now-Connects-to-Tandem-tslim-X2

* Softwareopdateringer gælder forudsat, at din insulinpumpe er inden for garantiperioden. Visse regionale forskelle i tilgængeligheden af Dexcom G7 kan forekomme.
** Hvis glukoseadvarsler og CGM-aflæsninger ikke stemmer overens med symptomer eller forventninger, skal du bruge en blodsukkermåler til at træffe behandlingsbeslutninger.