25 Jun 2019

Til dig der har en Animas insulinpumpe – du skal snart skifte

Vi har nu fået besked om, at Johnson & Johnson, der ejer Animas, ophører med at levere reservoirer til Animas-insulinpumpen pr. 30. september 2019. De reservoirer, der er på markedet nu, har sidste anvendelsesdato i juni 2020 og bør ikke anvendes efter dette tidspunkt.

Skift til en Tandem t:slim X2-insulinpumpe
Vi ved, at det påvirker dig, der har en Animas-pumpe i dag, men på grund af den tekniske udvikling anbefaler Rubin Medical at skifte til Tandem t:slim X2 insulinpumpe. Hvis garantien på din Animas-pumpe stadig gælder, tilbyder vi at udskifte din pumpe gratis i samarbejde med din diabetesbehandler. Siden lanceringen i august 2018 har mange Animas-brugere skiftet til Tandem-pumpen, og tilbagemeldingerne er meget positive. Først og fremmest oplever brugerne, at pumpen er meget brugervenlig og nem at lære.

En avanceret insulinpumpe, der samtidig er meget brugervenlig
En af de største fordele ved Tandem t:slim X2 sammenlignet med andre pumper er, at man kan opdatere softwaren, hvilket igen betyder, at nyudviklede funktioner nemt kan implementeres på pumper, der allerede er i brug hos patienterne. Man behøver altså ikke vente, til garantiperioden på fire år er udløbet, før man kan få gavn af den løbende tekniske udvikling.

Flere unikke fordele ved Tandem t:slim X2:

  • Brugervenlig farve-touchscreen
  • Kompakt og slidstærkt design i aluminium
  • Indbygget, miljøvenlig, genopladeligt batteri
  • Integreret med CGM-systemet Dexcom

Kontakt din diabetesklinik, hvis du har spørgsmål vedrørende pumpeskiftet. Hvis du har
spørgsmål om Tandem t:slim X2, er du velkommen til at kontakte os hos Rubin Medical.
Tlf.: 70 27 52 20
E-mail: info_dk@rubinmedical.dk/