16 Feb 2018

Vi lancerer en ny insulinpumpe – Tandem t:slim X2

Rubin Medical bliver distributør af insulinpumpe fra Tandem Diabetes Care
– lancerer den populære t:slim X2 i Skandinavien

Rubin Medical har indgået aftale med amerikanske Tandem Diabetes Care Inc., og Rubin Medical bliver dermed distributør af t:slim X2, markedets eneste insulinpumpe med touchskærm. Det er samtidig den eneste pumpe, der kan opdateres med nye funktioner via computeren. Aftalen gælder hele Skandinavien, der bliver det første marked uden for USA, hvor Tandem lanceres.

Animas meddelte for nylig, at de ophører med at sælge insulinpumper. For fortsat at kunne tilbyde et produkt i topklasse henvendte vi os derfor til den anden store aktør inden for insulinpumper, Tandem Diabetes Care, Inc. i USA. Til forskel fra konkurrenterne tilhører de ikke en større koncern, men beskæftiger sig udelukkende med udvikling og fremstilling af insulinpumper.

Vi kan vælge blandt de bedste

– Som uafhængig virksomhed kan vi frit vælge blandt de bedste produkter og de bedste leverandører i hele verden, siger Rubin Medicals adm. dir. Karl-Johan Öhman. Som den første virksomhed i verden lancerer vi nu Tandem uden for produktets amerikanske hjemmemarked.

– Vi har længe ledt efter en mulighed for at etablere os uden for USA, siger Tandems øverste direktør, Kim Blickenstaff. Rubin Medicals’ succes inden for insulinpumper i Skandinavien, og den support, de yder til både patienter og det sundhedsfaglige personale, gør dem til den perfekte partner for os.

Nummer et blandt brugerne i USA

Tandem t:slim X2 har en touchskærm, der gør produktet utrolig brugervenligt, og så er det hurtigt og let at opdatere med nye funktioner via computeren. Pumpen er desuden kompatibel med CGM-sensoren Dexcom G5, der indeholder den nyeste CGM-teknologi til kontinuerlig glukosemåling. t:slim X2 har 70.000 brugere i USA, og uvildige undersøgelser viser, at produktet har været nummer et blandt brugerne lige siden lanceringen.* Arbejdet med den CE-mærkning, der er påkrævet ved salg inden for EU, er igangsat.

Kontaktperson for yderligere oplysninger:

Karl-Johan Öhman, adm. dir., Rubin Medical
+46 (0)702-61 30 10, e-mail karl-johan@rubinmedical.se

Emina Ibrahimbegovic, forretningsudvikling, Rubin Medical
+46 (0)705-68 48 03, e-mail emina@rubinmedical.se

Brian Hansen, COO Tandem Diabetes Care, Inc., e-post BHansen@tandemdiabetes.com
* dQ&A USA Diabetes Connections Surveys, 2013-2016

Om Tandem Diabetes Care, Inc:

Relentless innovation and revolutionary customer experience
Tandem Diabetes Care, Inc. is a medical device company dedicated to improving the lives of people with diabetes through relentless innovation and revolutionary customer experience. The Company takes an innovative, user-centric approach to the design, development and commercialization of products for people with diabetes who use insulin. Tandem manufactures and sells the t:slim X2™ Insulin Pump, the only pump capable of remote feature updates using a personal computer, now available with Dexcom G5® Mobile CGM integration, and the t:flex® Insulin Pump, the first pump designed for people with greater insulin requirements. Tandem is based in San Diego, California.

www.tandemdiabetes.com