02 Jun 2020

Vigtig produktinformation til Animas-pumpe brugere

Vigtig produktinformation til Animas-pumpe brugere

Du, der har en Animas-insulinpumpe – nu må du skifte
Vi har tidligere meddelt, at Johnson & Johnson, ejer af Animas, er stoppet med at fremstille Animas Vibe-insulinpumpen inklusive alt tilbehør. Reservoirerne på markedet har en sidste anvendelsesdato den 1. juli 2020, hvorefter de ikke må anvendes. Vi beder derfor dig, der har en Animas Vibe, om så hurtigt som muligt at kontakte dit ambulatorium for at få hjælp til at skifte pumpe. Efter 1. juli kan du ikke længere anvende din Animas Vibe.

Skift til en Tandem t:slim X2-insulinpumpe
Vi ved, at dette påvirker dig, der har en Animas-pumpe i dag, men der sker en hastig udvikling og vi hos Rubin Medical anbefaler et bytte til Tandem t:slim X2-insulinpumpen. Siden lanceringen i august 2018 har mange Animas-brugere skiftet til Tandem-pumpen, og anmeldelserne er meget positive. Frem for alt oplever brugerne, at pumpen er meget nem at anvende og let at lære.

En avanceret insulinpumpe, der er let at anvende
En af de største fordele ved Tandem t:slim X2 sammenlignet med andre pumper er, at det er muligt at opdatere softwaren. Dette betyder, at nyudviklede funktioner let kan implementeres i Tandempumper, der allerede er ude hos brugerne. Du behøver derfor ikke at vente indtil den fire-årige garantiperiode udløber, før du har mulighed for at få tilgang til den kontinuerlige teknologiske udvikling.


Flere unikke fordele ved Tandem t:slim X2

  • Basal IQ holder styr på glukoseniveauet uden kalibrering
  • Opdaterbar software – altid den nyeste teknologi
  • Letanvendelig touchscreen i farver
  • Integreret med Dexcom CGM-systemet
  • Genopladeligt batteri
  • Robust aluminiumskabinet

LÆS MERE OM TANDEM T:SLIM X2 

Hvis du har spørgsmål omkring pumpebytte, skal du kontakte din diabetesklinik. Hvis du har spørgsmål om Tandem t:slim X2, kan du kontakt os hos Rubin Medical, så fortæller vi dig mere!