14 Sep 2021

Ny hjemmeside! Nu er det lettere at finde den information du søger

Velkommen til vores nye hjemmeside! For os hos Rubin Medical er det vigtigt, at du let kan finde den information du søger. Derfor har vi taget udgangspunkt i dig og vore andre besøgende, når vi har udviklet vores hjemmeside.

For dig som skal vælge ny insulinpumpe

Har du eller en pårørende for nyligt fået diagnosen type 1 diabetes og skal vælge insulinpumpe? Vi hjælper dig med at træffe det valg, der passer til dig. Her kan du læse om insulinpumpen Tandem t:slim X2TM. Insulinpumpen er tilgængelig med enten Control-IQTM-teknologi eller Basal-IQTM-teknologi, for at optimere din behandling. Sammen med Dexcom G6 CGM får du et kalibreringsfrit* system, som er udviklet for at gøre din hverdag enklere og hjælpe dig til at få det bedre.

Måske er du nysgerrig efter at vide, hvad andre med type 1 diabetes har valgt, og hvordan deres hverdag ser ud. Vi har interviewet brugere i forskellige aldre og med forskellige interesser. Her fortæller de, hvordan valget på Tandem t:slim X2 har gjort en forskel for dem.

For dig, som allerede anvender vore produkter

Al vort informationsmateriale i form af instruktionsfilm, brugervejledninger og brochurer har vi samlet under menupunktet Hjælp og Information.

Her kan du let finde det, du leder efter ved at bruge filter-funktionen. Vi har også samlet de oftest stillede spørgsmål, for at du let kan finde svaret på det, du søger.

For sundhedspersonale

Det gør det meget lettere at have alt samlet ét sted. Under menupunktet Sundhedspersonale, har vi samlet informationsmateriale, som giver dig bedre kendskab til vore produkter. På hjemmesiden finder du også instruktionsfilm, checklister, hurtigguides og brochurer, som du kan bruge i mødet med dine patienter.

Tips og tricks

Bliv endelig ved med at besøge vores hjemmeside! Her finder du ikke bare information, men også tips og tricks som gør det lettere at leve med type 1 diabetes. Følg os også gerne på sociale medier, for at tage del i nye brugerfortællinger og de seneste nyheder.

Facebook

Instagram

 

Kan du ikke finde det, du søger? Tøv ikke med at kontakte os!

 

*Hvis glukoseadvarsler og CGM-aflæsninger ikke stemmer overens med dine symptomer eller forventninger, skal du bruge en blodsukkermåler for at tage beslutning om diabetesbehandlingen.